O nama

Continental O nama
Continental O nama
Continental O nama
Continental O nama
Continental O nama

Prodaja i servis fiskalnih kasa

"CONTINENTAL-BEČEJ"  EXPORT - IMPORT d.o.o.

 Servis                 021/6913-512
 Komercijala       021/6916-699

SVE NA JEDNOM MESTU SA POUZDANIM PARTNEROM

Naše preduzeće posluje preko 45 godina,  od 1963.  godine kao organizaciona jedinica matične firme "Ghetaldus i Tehnika", a od 1972. godine  kao OJ "Continental" iz Novog Sada. 1992. godine smo privatizovani, a od 1993. godine  poslujemo samostalno, sopstvenim kapacitetom  u Bečeju i u okolini od 100 km.

Bavimo se prodajom i servisiranjem birotehničke opreme.

Ponosimo se referencom preko 2000 komitenata, kao što su Skupštine opština, Domovi  zdravlja, škole, privatne firme, javna preduzeća, itd.


Prodajemo i servisiramo sledeće aparate:

* kopir aparate  SHARP, CANON, KONICA MINOLTA , RICOH
* laserske štampače
* matrične štampače
* multifunkcijske  uređaje
* fax aparate
* ostalu birotehničku opremu


Ako planirate da otvorite trgovinsku radnju ili poslovnu jedinicu gde je po zakonu predviđena fiskalna kasa, kod nas možete naći celokupan asortiman fiskalnih uređaja:

* fiskalne kase SHARP,  GALEB,  HCP,  EI INFORMATIKA

 

Nudimo  celokupan asortiman potrošnog materijala za fiskalne uređaje, original i COLORJET kompatibilne tonere za kopir aparate,  laserske printere i multifunkcijske uređaje.

Pored navedenih proizvoda i usluga vršimo i dopunu laserskih toner kaseta.

Punimo istrošene toner kasete sa najkvalitetnijim prahom, iste remontujemo, čistimo i obnavljamotestiramo na odgovarajućim uređajima, tako da svojim klijentima isporučujemo potpuno  funkcionalan potrošni materijal.

Bavimo se i izdavanjem, rentiranjem,  gore navednih uređaja: mašina, koja su u vlasništvu servisa izdaju se na željeni, određeni period na korišćenje u vašem prostoru.
 

Lizing  aparata:  izdaje se  nov aparat na određeni period a posle tog  perioda aparat ostaje u vlasništvu klijenta. Za vreme trajanja lizinga klijent plaća fiksnu  mesečnu ratu, a sve ostalo kao što su  održavanje i servis aparata je odgovornost servisa.

Mi imamo samo jedan poslovni cilj, a to je zadovoljan korisnik. Pozovite nas mi ćemo sigurno imati rešenja za svaki kvar. Verujemo da smo kao firma  u mogućnosti da pružimo kompletnu uslugu u segmentu kojim se bavimo, što bi Vašoj   firmi obezbedilo dodatnu efikasnost u poslovanju.

Višegodišnje iskustvo vlasnika i saradnika garancija su kvaliteta i besprekorne usluge. Naši ciljevi su  da se unapredi baza znanja kroz dalju profesionalnu obuku zaposlenih posetama seminarima i kursevima proizvođača opreme iz asortimana firme. Trenutno, među stručnim zaposlenima imamo tri licencirana servisera.

Posedujemo sopstveni vozni park od tri terenska vozila.

 

NAŠU POSLOVNU VIZIJU ČINI PROFESIONALNOST I KVALITET

Iskreno se nadamo da ćete  pružiti priliku da Vas uverimo u prednosti poslovanja sa našom firmom.

 

Radno vreme servisa:
Radnim danima od  6 do 14 časova
Subotom od 7 do 12 časova


Srdačno,

"CONTINENTAL-BEČEJ"  EXPORT - IMPORT d.o.o.

Brother logoKonica Minolta logoSamsung logoCanon logoHewlet Packard logo